06 - 18 68 39 30 info@imyourva.nl

Voordat we gaan kijken naar de voordelen van (het samenwerken met) een V.A. is het handig om te weten waar de afkorting V.A. voor staat: Virtual Assistant!
Een V.A. is zéker meer dan ‘een secretaresse op afstand’, namelijk: een sidekick, ondersteuner, sparringpartner, projectmanager en ga zo maar door. 
 

Enkele voordelen van het inschakelen van een V.A. door jou als ondernemer zijn:

I

Meer focus en minder werkdruk

Een V.A. neemt allerlei taken uit handen, waardoor jij je meer kan focussen op jouw core business en je zo minder werkdruk ervaart.

I

Groei van het bedrijf

Een V.A. zet zich voor de volle 100% in voor jouw bedrijf, kan fungeren als sparringpartner, biedt nieuwe inzichten en begrijpt wat jij nodig hebt. 

I

Flexibiliteit

Een V.A. is enorm flexibel en zelf ook ondernemer, werkt locatieonafhankelijk en staat altijd voor jou klaar als dat nodig is.

I

Minder operationele kosten

Een V.A. heeft een eigen werkplek, een eigen laptop/telefoon en is niet in dienst, waardoor jij geen personeelskosten hoeft te betalen.

I

Ontspanning / werk-privé balans

Een V.A. biedt jou de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan  dingen die ook voor jou belangrijk zijn.. lekker naar die vrijmibo of naar het strand?!

Zie hieronder mijn andere blogs:

Zelfstandig aan de slag

Inmiddels achter de schermen al even (nouja, al wat langer haha) mee bezig, maar nu ook helemaal officieel: Vanaf nu ben ik in te schakelen als Virtual Assistant! Ik ben ontzettend benieuwd wat dit nieuwe avontuur mij zal brengen, hopelijk veel mooie nieuwe momenten...

© 2024 I’M your V.A.  |  Privacy Verklaring |  Disclaimer

Share This